Szállítás és visszáru

A megrendelt utánvétes termékeket Magyar Posta csomagszállító szolgálatának igénybevételével küldjük.  A szállítási határidő minden esetben a megrendeléstől számítva kezdődik. Amennyiben egy rendelésen belül Ön több, különböző szállítási határidejű terméket vásárol, akkor a nagyobb szállítási határidejű termék szállítási határidejét tudjuk garantálni. Vis maior, illetve egyedi, rendelésre készülő termék esetén mindenképp felvesszük a megrendelővel vagy vásárlóval a kapcsolatot, további egyeztetés céljából. Terméket kiszállítani pillanatnyilag Magyarország területén van módunk. A szállítási határidő a feladástól számítva, időgarantált postacsomag esetén 48 óra. A csomag átvételének lehetőségét a vásárlónak kell megteremtenie.

A kiszállítás a Magyar Posta segítségével történik. Szállítással kapcsolatos kérdésekben kérjük keressék ügyfélszolgálatunkat: 69/301-018.

A forgalmazott járműveink postai úton nem szállíthatóak, ezt a termék mellett közöljük. A járművek szállítási költsége 10.000,- és 15.000,- között van és rendeléstől számítva 10 munkanapon beül kerül kiszállításra. Javasoljuk, hogy vásárlás esetén vegye fel a kapcsolatot szállítmányozási kollégánkkal és egyeztessen vele a szállítás feltételeiről, ugyanis egyedi ajánlatot kínálhat Önnek, ami meggyorsítja és olcsóbbá teheti a vásárlását!

Kérjen szállítási ajánlatot a +36-69-301-018/14 telefonszámon vagy az info@elektromob.hu e-mail címen!

Jármű (embert szállító eszköz) vásárlásakor a kosárban a Jármű szállítási osztályt kell kiválasztani!

Bruttó 70 000 Ft feletti rendelés esetén, postai csomagként küldhető termékek esetén INGYENES kiszállítást biztosítunk!

Választhatja a személyes átvételt is, illetve bizonyos termékeink csak telephelyünkön vehetőek át. Ez esetben készpénzben fizet, a helyszínen.

Megrendelését személyesen az alábbi címen veheti át:

Polymobil Kereskedelmi Kft.

7700 Mohács, Ipari Park 0139/25 hrsz.​